Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorica dobiva novu benzinsku postaju, evo gdje su krenuli radovi

[]

U Velikoj Gorici trenutno postoje dvije benzinske postaje, svaka na svojem kraju grada. Ovakve pozicije omogućavale su građanima da na putu prema Sisku ili na putu prema Zagrebu natoče gorivo. U naš grad sada stiže još jedna benzinska postaja, no ova je smještena u širem centru grada.

Na uglu Kolodvorske ulice i A.K. Miošića, u neposrednoj blizini Konzuma, autopraonice i Vulkala, krenuli su radovi na novoj benzinskoj postaji.

Kako je navedeno, investitor radova je Privium Alpha d.o.o., projektant MC Arhitektura, a izvođač Palace d.o.o., sve tvrtke iz Zagreba. Građevina koju grade je benzinska postaja s pratećim sadržajima na katastarskoj čestici 423/1 u četvrti Kurilovec Novi. Građevinska dozvola za ovu građevina izdana je 21. ožujka ove godine.

Danas na lokaciji nismo zatekli radnike, a izvođač je ispitan o trajanju radova i očekivanom otvaranju nove benzinske, no odgovor za sada još nismo primili. Više informacija bit će poznato uskoro.

Objava FOTO Gorica dobiva novu benzinsku postaju, evo gdje su krenuli radovi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Državno Natjecanje iz geografije