Prijava

Vaša prijava

FOTO Umjesto parkića, cesta do parkinga

[]

Nakon što je u lipnju odrađena obnova Ulice Slavka Kolara od brojeva 19 do 27, iz Gradske četvrti Braće Radić istaknuli su kako je to samo jedan od projekata koji je planiran za ovu godinu u toj četvrti. Preostajao je još drugi dio rekonstrukcije koji uključuje probijanje ulice i izgradnju parkirališta.

Foto: Arhiva kolovoz

Na izgradnji parkirališta trenutno traju radovi, a zbog probijanja ulice uklonjen je i park za djecu te prekopan dio livade preko koje će sada ići cesta. Stanovnici Gradske četvrti obratili su nam se s velikim nezadovoljstvom i nevjericom da se ovakva rekonstrukcija događa te tvrde da ih za isto nitko nije pitao. Dodaju i da ih netko jest pitao, da ovakvo nešto sigurno ne bi prihvatili.

Građani nam govore kako ne razumiju potrebu uništavanja parka niti stvaranja ulice do parkinga, jer do istog već vode druge dvije ulice. Ističu i kako će sada ta ulica biti prometna, a nalazi se neposredno uz velik park u kojem se igraju djeca, a koji se nalazi između zgrada. Ovo je također lokacija na kojoj prolaze mnoga djeca i mladi s obzirom na to da je u blizini Glazbena škola Franje Lučića te Dječji vrtić.

Tražili smo komentar predsjednika Gradske četvrti Braće Radić te ćemo ga objaviti čim ga dobijemo.

Objava FOTO Umjesto parkića, cesta do parkinga pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.