Prijava

Vaša prijava

FOTO Šah, belot, viseća kuglana, pikado.. Održan prvi Sportski susret umirovljenika Velike Gorice

[]

U Velikoj Gorici po prvi put su održani Sportski susreti Zajednice umirovljeničkih i socijalnih udruga Velike Gorice. Događaj se održao u Osnovnoj školi Jurja Habdelića pod pokroviteljstvom Grada Velika Gorice. Sudjelovalo je u njemu više umirovljeničkih udruga s područja grada. Kako nam govori Stjepan Šantek, predsjednik Zajednice, društvo su utemeljili tek prošle godine, a već sada okupljaju oko 800 umirovljenika s područja grada i okolice.

Stjepan Šantek

“Otvoreni smo za razgovore i dogovore sa svima, primamo sve koji za nas imaju interesa. Shvatili smo da u gradu postoje razne zajednice, no za umirovljenike nije bilo zajednice što je i razlog zašto smo se okupili i objedinili.”, govori nam Šantek. Ističe kako su se umirovljenici imali priliku okušati u bacanju kolutova, visećoj kuglani, pikadu, belotu i šahu. Govori nam i kako je zadovoljan okupljanjem i da ima puno natjecateljskog duha. Za najbolje su pripremljeni pokali.

“Postoji interes za druženje, izlete i sportske aktivnosti jer u programu imamo zdravo življenje, zdravo starenje, a to nas motivira da dođemo.”, dodaje Šantek te napominje kako žele da ovakvi susreti postanu tradicija te da svake iduće godine imaju sve više udruga i članova: “Otvoreni smo za sve koji nam žele doći!”.

Objava FOTO Šah, belot, viseća kuglana, pikado.. Održan prvi Sportski susret umirovljenika Velike Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.