Prijava

Vaša prijava

Otvoren novi SYNLAB u Velikoj Gorici: Iskoristite popust povodom preseljenja

[]

U Velikoj Gorici krajem kolovoza SYNLAB Hrvatska otvorio je novouređeni i visokofunkcionalni laboratorijski prostor u kojemu je moguće obaviti cjelokupnu biokemijsku laboratorijsku dijagnostiku, prenatalne i genske testove te dati uzorke za citološku i mikrobiološku obradu. Povodom preseljenja, SYNLAB Velika Gorica do kraja listopada nudi popust od 20% na sve laboratorijske pretrage.

Novouređeni laboratorijski prostor nalazi se na adresi Ljudevita Posavskoga 1a. Radno vrijeme je kao i na staroj lokaciji na Zagrebačkoj 68. Uzorci se uzimaju radnim danom od 7 do 15 sati, a subotom od 8 do 11 sati. Ulaz osobnim vozilima je s Kolodvorske ulice, a za pacijente je osigurano pet parkirnih mjesta.

synlab

U SYNLABu možete obaviti više od 5 000 rutinskih i specijaliziranih testova. Svaki rezultat ispitivanja procjenjuje se pojedinačno i najsuvremenijim analitičkim metodama kako bi se i liječniku i pacijentu pružila pouzdana osnova za donošenje odluka o terapiji. SYNLAB nudi multidisciplinarni pristup brzoj medicinskoj dijagnostici, visoku kvalitetu, učinkovitost i točnost bez obzira radi li se o humanoj dijagnostici ili veterinarskim uzorcima.

SYNLAB je za svoje pacijente posebno osmislio pakete pretraga sukladno struci jer sveobuhvatne medicinsko-dijagnostičke pretrage omogućuju rano otkrivanje potencijalno ozbiljnih bolesti i stanja. Novi prostor opremljen je suvremenom i visokokvalitetnom dijagnostičkom tehnologijom. Za cjelovitu, brzu, sigurnu i pouzdanu laboratorijsku obradu jamči stručno i profesionalno laboratorijsko osoblje te medicinski biokemičari, mikrobiolog i citolog.

Biokemijska, citološka i mikrobiološka dijagnostika

U velikogoričkom laboratoriju moguće je, uz kompletnu biokemijsku i mikrobiološku analizu, donijeti uzorak i za citološke pretrage poput citološkog urina, PAPA testa, brisa nosa na eozinofile, iskašljaja i citološkog razmaza periferne krvi.

synlab

Moguće je obaviti velik broj pretraga među kojima se posebno ističu Prenatalni Neobona test i drugi NIPT testovi, kalprotektin – biljeg upalnih procesa u crijevima, testiranje na prisutvo klamidije, mikoplazme, ureaplazme iz urinotrakta te srčani marker NT-proBNP i troponin I kao i krvni test na alergije (RIST, RAST, veliki paketi alergena ALEX2 i ISAC).

Ukoliko su vam potrebne laboratorijske pretrage, a niste u mogućnosti doći do laboratorija, na području Zagreba i Velike Gorice SYNLAB svojim pacijentima osigurava kućnu posjetu. Sve što je potrebno je dogovoriti termin, što možete učiniti putem online obrasca ili telefonskim pozivom. Kućne posjete dostupne su radnim danom od 7 do 14:30 sati.

synlab

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.synlab.hr/velika-gorica ili zatražite slanjem e-maila stručnom osoblju na adresu HR.velika-gorica@synlab.com ili telefonski na broj 01 2442 015.

Brzo, sigurno, pouzdano i uvijek blizu

Sa sjedištem u Münchenu, SYNLAB grupa je najveća europska laboratorijska mreža. Počeci joj sežu u 1998. godinu, kada je osnovan Synlab GmbH, a danas globalno zapošljava 19 000 ljudi. U 2016. godini Labco i SYNLAB, vodeće europske tvrtke u području laboratorijskih analiza, spajaju se i stvaraju SYNLAB, najveću europsku mrežu za medicinsku dijagnostiku. Grupa ubrzo postaje predvodnik u pružanju medicinsko-laboratorijskih usluga na europskom tržištu.

synlab

SYNLAB je prisutan u više od 36 zemalja na četiri kontinenta. Samo u Europi obavi 500 milijuna laboratorijskih testova godišnje. Bilo da se radi o pacijentima ili klijentima iz medicinskog profesionalnog svijeta – SYNLAB je vodeći u pružanju usluga laboratorijske dijagnostike. Grupa postavlja standarde koji nadilaze očekivanja svojih klijenata.

synlab

Cilj Grupe je postaviti čvrstu i pouzdanu osnovu za donošenje najboljih mogućih odluka. SYNLAB nudi najviši stupanj personaliziranih laboratorijskih dijagnostičkih usluga i postavlja revolucionarne standarde kvalitete. SYNLAB je brand i europski tržišni lider sa sveobuhvatnom ponudom usluga koje vitalno pridonose zaštiti javnog zdravlja.

synlab

Grupa surađuje isključivo s najboljima i potiče znanstvene inovacije s međunarodnom mrežom stručnjaka. Od prikupljanja uzoraka, preko laboratorijskih analiza, do digitalnih nalaza, deseci tisuća pacijenata i stotine znanstvenika i inženjera svakodnevno se oslanjaju na SYLNAB. Ime je jamstvo za profesionalnost, pouzdanost i kompetentnost u svim fazama obrade uzorka za širok spektar dostupnih analiza.

Prvi akreditirani privatni medicinski laboratorij u Hrvatskoj

SYNLAB Hrvatska prvi je privatni medicinski laboratorij u Republici Hrvatskoj. Osnovan pod imenom Labor Centar, od 2007. godine je član današnje Grupe. Uslijed provedbe globalne poslovne strategije jedinstvenog nastupa na tržištu, 2013. godine mijenja naziv u Synlab Hrvatska. Tijekom godina prerastao je u polikliniku za medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku.

synlab

Danas SYNLAB predstavlja jedan od najvažnijih laboratorija za medicinsku dijagnostiku u Republici Hrvatskoj. Surađuje s renomiranim privatnim klinikama, polidijagnostičkim centrima i poliklinikama u Republici Hrvatskoj te im pruža podršku u segmentu laboratorijske dijagnostike. U svim SYNLAB centrima u Republici Hrvatskoj koristi se identična metodologija rada koja omogućava visoku kvalitetu laboratorijskog rada.

SYNLAB laboratorije možete pronaći na lokacijama u Zagrebu, u Velikoj Gorici i Zaprešiću. Centralni laboratorij otvoren je u 2019. godini u Maksimiru. U zapadnom dijelu Zagreba, na adresi Petrovaradinska 1, smješten je biokemijski laboratorij, a na adresi Petrovaradinska 7 nalazi se mikrobiološki laboratorij. Ove godine otvoren je u Kraljevićevoj 24 u Zagrebu i citološki laboratorij.

Objava Otvoren novi SYNLAB u Velikoj Gorici: Iskoristite popust povodom preseljenja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.