Prijava

Vaša prijava

Linija ZET-a prema Gorici mijenja trasu, dvije imaju novi vozni red

[]

Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Malomlačke ulice, na dijelu od Ulice Iver do kućnog broja 49, autobusne linije 229 (Glavni kolodvor – Odra – Mala Mlaka) i 315 (Savski most – Lukavec) će od ponedjeljka, 30. listopada u 8 sati do ponedjeljka, 13. studenoga prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera:

Linija 229:

Glavni kolodvor – redovnom trasom do kružnog toka u Malomlačkoj ulici – (polukružno okretanje) Malomlačka ulica – (desno) Odranska ulica – i dalje uobičajenom trasom do odredišta

Linija 315:

Savski most – redovnom do raskrižja Gradska ulica/ Malomlačka ulica – (ravno) Laskočica ulica – (ravno) Odranska ulica – i u nastavku uobičajenom trasom do Lukavca
Autobusna linija 229 privremeno neće koristiti stajališta Malomlačka 30, Malomlačka – igrališna, Laskočica 2 i Laskočica 42, u smjeru Glavnog kolodvora, a istovremeno će biti uspostavljeno početno – krajnje stajalište u Malomlačkoj ulici kod kućnog broja 33.

Autobusna linija 315 neće koristiti obostrana stajališta Malomlačka – igrališna i Malomlačka 30, a na izmijenjenom dijelu trase koristit će sva usputna autobusna stajališta.

MIJENJA SE VOZNI RED NA LINIJAMA 323 I 335

Kao što smo već najavili, ZET je danas i službeno objavio da se od ponedjeljka, 30. listopada, mijenja se vozni red radnog dana za autobusne  linije 323 (Velika Gorica – Ribnica – Lazina) i 335 (Velika Gorica – Pleso – Donja Lomnica).

>> Dvije ZET-ove linije kroz Veliku Goricu mijenjaju vozni red

Na liniji 323 dolazi do korekcije jutarnjeg polaska te će autobus iz Velike Gorice polaziti u 4.05, umjesto u 4.10 sati

Na liniji 335 autobus će od ponedjeljka kretati iz Velike Gorice u 12 sati, umjesto u 12.10 sati, a iz Plesa u 12.10 umjesto u 12.20 sasti.

Korisnike ZET ljubazno moli za razumijevanje.

Objava Linija ZET-a prema Gorici mijenja trasu, dvije imaju novi vozni red pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.