Prijava

Vaša prijava

Saznajte kako donositi pametne financijske odluke kroz analizu novčanog toka

[]

Za dva tjedna će se u vijećnici POUVG održati predavanje od 12 do 15 sati u organizaciji Razvojne agencije Grada Velike Gorice, a s temom Cash flowa ili izvještaju o novčanom toku.

Izvještaj o novčanom toku zakonski je obavezan za srednje i velike poduzetnike, može pružiti velike koristi u različitim sferama, uključujući osobne financije, obrtnike, mikro poduzeća, mala poduzeća, zadruge i slično. Kroz analizu ovog izvještaja, možemo dobiti dubok uvid u stanje poduzeća i njegovu financijsku stabilnost.

Kroz ovu edukaciju, sudionici će naučiti kako izraditi izvještaj o novčanom toku, kako ga pravilno interpretirati i doći do ključnih informacija o poslovanju.

Na programu edukacije bit će i teme kao što su metode sastavljanja izvještaja o novčanom toku, direktna i indirektna metoda, te razumijevanje ključnih pojmova kao što su “novčani tok”, “ebit”, “novčani tok 100%” i slično.

Prijave na radionicu su obavezne i mogu se izvršiti OVDJE, a na stranici Vegore možete saznati više informacija o radionici.

Objava Saznajte kako donositi pametne financijske odluke kroz analizu novčanog toka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.