Prijava

Vaša prijava

AGLOMERACIJA Izmijenjeni uvjeti za dokazivanje stručne sposobnosti, rok za prijave produžen za još dva tjedna

[]

Još jednom, ovaj put za još dva tjedna, odgođen je rok za predaju prijava na javnu nabavu za sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Velika Gorica, projektiranje i rekonstrukcija uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i izgradnju nadzorno-upravljačkog sustava kapaciteta 74 000 ES, III. stupanj pročišćavanja.

Izmijenjeni su i kriteriji dokazivanja stručne sposobnosti gospodarskoga subjekta i dokazivanja prethodnog iskustva stručnjaka. Iz zahtjeva su ispali “proces proizvodnje bioplina” i “kogeneracijska jedinica (CHP)”

“Sličnim radovima predmetu nabave smatrati će se radovi koji obuhvaćaju radove i/ili cjelovite rekonstrukcije, i/ili nadogradnje Postrojenja kapacitete minimalno 30.000 ES s minimalno drugim (II) stupnjem pročišćavanja otpadnih voda a koje sačinjava minimalno tehnološke procese:
1) Biološki stupanj obrade otpadnih voda i
2) Anaerobnu digestiju.

Zaključno, Postrojenje na koje se odnosi iskustvo izvođenja radova, sukladno zahtjevu Naručitelja mora imati minimalno tehnološke procese biološke obrade otpadnih voda II. stupnja i anaerobnu digestiju. Projektiranje i/ili izvođenje i/ili projektiranje i izvođenje je na ponuđenoj referenci stručne sposobnosti gospodarskog subjekta prihvatljivo na radovima izgradnje i/ili cjelovite rekonstrukcije i/ili nadogradnje Postrojenja s istim karakteristikama. Također, s izmjenom kriterija za odabir gospodarskog subjekta (uvjeti sposobnosti) Naručitelj mijenja i poglavlje 41.4. Ocjenjivanje ponuda po kriteriju KR-4 – Stručno iskustvo stručnjaka, Knjiga 1,DoN na taj način da briše zahtjev u ‘Prethodno iskustvo u svojstvu tehnologa ili projektanta tehnologije postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda III. stupnja na ponuđenoj tehnologiji biološkog dijela procesa minimalnog kapaciteta 30.000 ES s procesom proizvodnje bioplina s anaerobnom digestijom i kogeneracijskom jedinicom (CHP)’“, pojasnila je dodatno VG Vodoopskrba.

Za razliku od prethodne tranše, novih pet svezaka odgovora i pojašnjenja retorički su očekivani i uobičajeni. Rok za dostavu ponuda produljen je na 3. siječnja 2024. godine u 12 sati.

Više o temi OVDJE.

Objava AGLOMERACIJA Izmijenjeni uvjeti za dokazivanje stručne sposobnosti, rok za prijave produžen za još dva tjedna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.