Prijava

Vaša prijava

Prometna nesreća na obilaznici, kod Buzina se vozi usporeno

[]

Ponedjeljak je, gužva je na obilaznici. Kod Lučkoga prometna nesreća u smjeru Lipovca, u smjeru Bregane kod Buzina vozi se usporeno uz povremen zastoje.

“Zbog povećane gustoće prometa na na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora BUZIN i čvora ZAGREB ZAPAD u smjeru Bregane vozi se usporeno uz povremene zastoje. Molimo korisnike za pojačan oprez”, priopćio je HAK oko 8 sati.

“Zbog povećane gustoće prometa te prometne nesreće na 17+500 km na autocesti A3 između čvora ZAGREB ZAPAD i čvora LUČKO u smjeru Lipovca vozi se uz usporeno u koloni uz ograničenje brzine 40 km/h. Kolona vozila proteže se oko 4 km. Molimo korisnike za oprez i strpljenje”, priopćio je nešto ranije HAC.

RADOVI NA CESTI: VIJADUKT SAVA-ODRA, ODMORIŠTE PLITVICE

Zbog izvođenja radova na autocesti A3 između 16+250 km i 17+450 km, promet se odvija po dvije sužene prometne trake u oba smjera uz ograničenje brzine 80 km/h. Za promet na odmorištu Zagreb (Plitvice) skraćena je traka za usporenje u smjeru Lipovca (ulaz na PUO) i skraćena je traka za ubrzanje (izlaz sa PUO) u smjeru Bregane. Predviđeno trajanje radova je od 09.01.2024. godine do 16.02.2024. godine. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Investitor Grad Zagreb, izvodi radove zamjene prijelaznih naprava na vijaduktu Sava-Odra na dijelu Jadranske avenije. Postavljena je signalizacija na autocesti A3 na kraku 11 čvora Lučko u smjeru NP Lučko i kraku 13 čvora Lučko u smjeru grada Zagreba. Promet se odvija po dvije prometne trake u oba smjera uz ograničenje brzine od 40 km/h. Predviđeno trajanje radova je od 15.11.2023. do 14.05.2024.. godine.

Zbog oštećenja EOO na autocesti A3 na 27+400 km u smjeru Bregane, promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 100 km/h. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Objava Prometna nesreća na obilaznici, kod Buzina se vozi usporeno pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.