Prijava

Vaša prijava

NK ‘Klas’ Mičevec krenuo s pripremama za Jedinstvenu županijsku nogometnu ligu

[]

NK „Klas“ Mičevec je već krenuo s pripremama za proljetni dio prvenstva Jedinstvene županijske lige. Prvi trening su odradili u hladno nedjeljno ujutro. Uz dosadašnje igrače, na terenu se zagrijavalo i nekoliko prinova, dok su starosjedioci Babić, Komljenović,  Kešina, Pleša, Gusak i Matić opravdano izostali, ali će se priključiti u tjednu.

Uprava kluba na čelu s predsjednikom Ivanom Oreškovićem promatrala je trening zadovoljna prvim odazivom ističući želju da nakon nekoliko turbulentnih sezona i bojazni od ispadanja, ovaj bivši trećeligaš napokon krene uzlaznom putanjom, jer, mogućnost ispadanja čak četiri i više momčadi iz lige nameće obavezu hvatanja što više pozicije na tablici.

Kako je dosta novopridošlih igrača, a tome nije kraj, ovako rani početak treneru Miokoviću daje dosta vremena mirne pripreme momčadi obzirom na dosta trening utakmica od kojih je prva već 28.01. sa drugoligašem Trnjem.

Objava NK ‘Klas’ Mičevec krenuo s pripremama za Jedinstvenu županijsku nogometnu ligu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.