Prijava

Vaša prijava

BISTRO BABRIGA Večer turopoljskih štrukli: Fantazija tradicije u šest sljedova

[]

Bistro Babriga u subotu 27. siječnja u 19 sati organizira Večer turopoljskih štrukli s menijem u šest sljedova. Cijena po osobi je 20 eura, a rezervacije su obvezne na broj mobitela 091 154 6657.

Redom će gostima biti posluženi:

* turopoljski štrukli na juhi
* zapečeni štrukli sa špekom
* štrukli sa šumskim voćem
* zapečeni štrukli s orasima i umakom od maka
* štrukli s turopoljskim tartufima
* štrukli u umaku od vrhnja sa sladoledom od vanilije.

Nije ovo prvi put da Tomislav Jančić drži večer štrukli. Eksperimentira s okusima ovog tradicionalnog inventara kontinentalne kuhinje Babriga već godinama. Nismo se samo mi u to više puta uvjerili, nego i brojni gurmani koji kroz recenzije hvale njegov osjećaj za kombinatoriku okusa.

Sad su u njegovom čuvenom slatkom umaku od maka orasi, sad u slatko-slanoj fantaziji sir i šumsko voće. Štrukli s turopoljskim tartufom stekli su već sada univerzalnu hvalu. Neočekivano su fini, čak i za one u našoj redakciji koji nisu ljubitelji tartufa! Jedva čekamo probati štrukle na juhi.

“Pozivamo sve Turopoljce, ali i sve ljubitelje štrukli na našu turopoljsku večeru. Imat ćete priliku počastiti se slatkim i slanim varijantama ovog znamenitog turopoljskog jela. Radujemo se Vašem dolasku”, poručuju iz Babrige.

Još jedna važna stvar. Dođite gladni, trebat će vam mjesta da sve ovo isprobate!

 

Objava BISTRO BABRIGA Večer turopoljskih štrukli: Fantazija tradicije u šest sljedova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.