Prijava

Vaša prijava

Večer književnosti u knjižnici Galženica: Matičin četvrtak s autoricom Šteficom Šantić

[]

Ogranak Matice Hrvatske u Velikoj Gorici poziva sve ljubitelje književnosti i umjetnosti na 294. MATIČIN ČETVRTAK, koji će se održati 1. veljače 2024. godine u 19:30 sati u Područnoj knjižnici Galženica.

Na ovom događaju u četvrtak će biti predstavljena pjesnikinja i autorica slikovnica za djecu i odrasle, Štefica Šantić. Njezin doprinos književnom svijetu dodatno će obogatiti voditeljica predstavljanja, Nevenka Lang, uz glazbenu podršku KUD-a Slavuj iz Bukevja.

Štefica Šantić, poznata po svojim djelima, dijeli s publikom svoje bogato iskustvo i emocije, posebno usmjerene prema djeci i mladim generacijama budućih roditelja. Autorica slikovnica “Kad zaplešu anđeli” i “Čarolija Božića” održala je brojne promocije, a ovom prilikom će predstaviti svoj rad i podijeliti svoju strast za pisanjem.

Pozivamo sve zaljubljenike u književnost i umjetnost da se pridruže ovoj jedinstvenoj večeri u Područnoj knjižnici Galženica, gdje će se susresti s autoricom, uživati u razgovoru o njezinim djelima te podržati lokalnu književnu scenu.

Objava Večer književnosti u knjižnici Galženica: Matičin četvrtak s autoricom Šteficom Šantić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.