Prijava

Vaša prijava

Tko ima najbolju kobasicu, špek ili rakiju? Saznajte na tradicionalnoj Posavskoj kobasijadi

[]

U subotu, 9. ožujka 2024., od 19:00 sati, Društveni dom Veleševec ponovno postaje središte slavlja tradicije i okusa. Tada će se održati tradicionalna Posavska kobasijadu.

Ocjenjivačka komisija s nagradit će nekoliko najboljih domaćih proizvoda u različitim kategorijama, uključujući najbolju kobasicu, najbolji špek, najbolju šunku, salamu, gibanicu, rakiju te bijelo i crno vino.

Poziv je otvoren za sve koji proizvode vlastite delicije u bilo kojoj od spomenutih kategorija da se prijave i pokažu svoje umijeće. Domaći proizvodi bit će primljeni u Društvenom domu u subotu, 9. ožujka, od 14:00 do 16:00 sati. Svi zainteresirani mogu donijeti i registrirati svoje proizvode za natjecanje u tom periodu, a prilikom toga će dobiti natjecateljski broj za pojedinu kategoriju.

Foto: Arhiva 2023.

Ako i ne donosite svoje delicije, pozvani ste da se pridružite degustaciji natjecateljskih proizvoda i uživate u mirisima i okusima kobasica. Nakon ocjenjivanja, imat ćete priliku uživati u nastupu KUD-a Veleševec i gostiju koji će upotpuniti večer svojim talentom i tradicionalnim plesovima.

Organizator ovog događaja je KUD Veleševec, a pokrovitelj Općina Orle.

Objava Tko ima najbolju kobasicu, špek ili rakiju? Saznajte na tradicionalnoj Posavskoj kobasijadi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.