Prijava

Vaša prijava

VIDEO “Na koji ćeš faks?” Inovativni srednjoškolci pokrenuli podcast

[]

Srednjoškolci su preuzeli inicijativu kako bi pomogli svojim vršnjacima u donošenju odluka o budućnosti putem novog podcasta nazvanog “Na koji ćeš faks?”. S obzirom na maturu koja se približava, mnogi maturanti se suočavaju s izazovom odabira fakulteta, osjećajući se nesigurnima u svoje odluke. No, ova ekipa srednjoškolaca odlučila je pristupiti tom problemu na inovativan i zabavan način.

U svojim epizodama pružaju korisne informacije o studiranju na različitim fakultetima poput ekonomije, prava i medicine, i to kroz razgovore sa studentima koji već prolaze kroz tu fazu života.

U prvoj epizodi predstavili su Karla Vrančića, studenta Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji je podijelio svoje iskustvo o maturi, očekivanjima od fakulteta te studentskom životu.

Maturanti i svi zainteresirani mogu pronaći prvu epizodu na YouTubeu preko sljedećeg linka OVDJE ili u nastavku teksta. Ekipa srednjoškolskog podcasta najavljuje da će u budućim epizodama razgovarati s studentima s najtraženijih fakulteta u Hrvatskoj.

Objava VIDEO “Na koji ćeš faks?” Inovativni srednjoškolci pokrenuli podcast pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.