Prijava

Vaša prijava

UŽIVO Otvorena su birališta, Velika Gorica glasa na parlamentarnim izborima

[]

Jutros u 7 sati diljem Hrvatske otvorena su birališta za izbore za Hrvatski sabor. Na izborima za Hrvatski sabor u I. izbornoj jedinici, kojoj pripada Velika Gorica, kandidiralo se 17 lista kandidata. Popis svih kandidata možete pronaći OVDJE.

Birališta su otvorena od 7 do 19 sati. Ako se u 19 sati zateknete, a niste još ostvarili pravo, omogućit će vam se glasanje i nakon 19 sati. Pravo glasa ukupno ima 3.733.283 birača. U Velikoj Gorici ima 54.669 glasača.

U Velikoj Gorici glasa se na 68 biračkih mjesta. Posebno biračko mjesto je u prostorijama Gradske uprave, a glasa se i u kaznionici u Turopolju. Za cijelu prvu izbornu jedinicu biračka mjesta s pripadajućim područjima možete potražiti OVDJE.

I. izborna jedinica obuhvaća zagrebačke gradske četvrti Črnomerec, Donji grad, Gornji grad – Medveščak, Maksimir, Novi Zagreb – istok, Peščenica – Žitnjak, Podsljeme i Trnje, Grad Veliku Goricu i općine Kravarsko, Orle, Pisarovina, Pokupsko i Rugvica.

Uskoro više…

 

 

Objava UŽIVO Otvorena su birališta, Velika Gorica glasa na parlamentarnim izborima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.