Prijava

Vaša prijava

“Prodani dedek” stiže u POUVG! Nemojte propusti ovu komediju koja će vas nasmijati do suza

[]

Posljednjih godinu dana često smo najavljivali predstavu “Prodani dedek” Pučkog kazališta OSS Buševec koja je postala apsolutni hit. Domaći glumci s ovom su predstavom već nastupali mnogo puta u našoj okolici, pa i šire, a sada stižu i u sam centar grada.

“Hit predstava Pučkog kazališta OSS Buševec “Prodani dedek” koja će vas nasmijati do suza, a za koju se uvijek traži karta više dolazi i u Veliku Goricu. Nemojte propustiti priliku, jer ko zna kada bude “dedek” ponovno u vašem kraju.”, pozivaju iz Pučkog kazališta.

Ovu predstavu koja će vas nasmijavati iz scene u scenu potpisuje Anton Hamik, prijevod na hrvatski proveo je Vladimir Gerić. Predstavu je adaptirao Ivan Rožić, a za režiju je zaslužna Irena Rožić.

Riječ je o selsku groteskoj-komediji u tri čina, prilagođenu novijem vremenu, koja će na osebujan način dočarati priču o tome kako prodati ili kupiti “dedeka”. Dario Kovačić igra Bartola Horvata, Marko Krumpak kao Icek (Horvatov sin), Branka Rožić kao Bucika (Horvatova sluškinja), Nenad Lukić kao Guta Gramzek, Barica Kovačević kao Jana (Gramzekova žena), Kristina Janjić kao Nežika (njihova kćer), Saša Robić kao Žiga (Gramzekov sluga) i Damir Brebrić kao Dedek.

Pozivaju se svi oni koji još nisu pogledali ovu predstavu, ali i oni koji bi željeli utvrditi gradivo da dođu ovog četvrtka, 8. svibnja u POU Velika Gorica od 20 sati.

Objava “Prodani dedek” stiže u POUVG! Nemojte propusti ovu komediju koja će vas nasmijati do suza pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Modelarska liga Zagrebačke županije