Prijava

Vaša prijava

Bojite se letenja? Prijavite se na tečaj oslobađanja straha koji se održava u Velikoj Gorici

[]

U suradnji s Međunarodnom zračnom lukom Zagreb (MZLZ), najavljen je dolazak prvog i jedinog specijaliziranog tečaja za oslobađanje straha od letenja u ovom dijelu Europe. Ovaj program održat će se u nedjelju, 19. svibnja 2024. godine, pružajući jedinstvenu priliku za prevladavanje aviofobije u Velikoj Gorici.

Tečaj, koji se već četrnaest godina uspješno provodi u Velikoj Gorici, postavlja Zračnu luku Franjo Tuđman rame uz rame s najprestižnijim europskim zračnim lukama poput Londona i Berlina, koje već desetljećima nude slične programe. Prošlo je stotine polaznika kroz ove obuke, a rezultati anketa svjedoče o impresivnoj stopi uspjeha od 96 posto, gdje je strah od letenja nestao ili značajno smanjen.

Tečaj je koncipiran kao cjelodnevni program koji uključuje predavanja stručnjaka iz različitih područja poput psihologije, pilota, kabinskog osoblja, meteorologije, inženjerstva aeronautike i kontrole leta. Također, polaznici će imati priliku sudjelovati u popodnevnom privatnom letu putničkim avionom, što će im omogućiti praktično iskustvo u kontroliranju vlastitog straha. Dodatno, osiguran je transfer autobusom za Zagreb nakon slijetanja s privatnog leta, te osvježenja i obrok tijekom cijelog dana kako bi se osigurala udobnost i sigurnost svih sudionika.

Tečaj je namijenjen osobama svih dobnih skupina koje se bore s aviofobijom ili osjećaju nelagodu pri letenju. Posebno je značajan za one koji su nesigurni u svoj prvi let avionom ili jednostavno žele osnažiti svoje znanje i samopouzdanje prije putovanja zrakoplovom.

Tečaj oslobađanja straha od letenja predstavlja jedinstvenu priliku za sve one koji žele prevladati svoj strah i uživati u sigurnom i bezbrižnom putovanju zrakoplovom.

Cijena tečaja iznosi 530 EUR (3.975,00 kn).

Objava Bojite se letenja? Prijavite se na tečaj oslobađanja straha koji se održava u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dojdi osmaš, Zagreb te zove!