Prijava

Vaša prijava

Marija Topić iz Velike Bune idućeg tjedna otvara Šaraf trgovinu: Dođite po alat, savjet, preporuku

[]

Priče koje razbijaju predrasude i ukazuju na velik potencijal naših mladih sugrađana uvijek nas posebno razvesele. Stoga vam danas donosimo priču o Mariji Topić iz Velike Bune koja ima 27 godina, a koja idućeg tjedna otvara, mnogima već dobro poznatu, Šaraf trgovinu na Tržnom centru.

Nakon što je bivši Šarafko na istom mjestu bio zatvoren gotovo godinu dana, Marija je preuzela inicijativu i odlučila ponovno oživjeti taj prostor, nudeći širok asortiman proizvoda koji su rijetko dostupni na lokalnom tržištu.

„U ponudi Šaraf trgovine je zaista mnogo proizvoda, ali trebam istaknuti vijke s finim navojem, čvrstoće 10.9 što rijetko tko ima u Velikoj Gorici. To se obično koristi za strojeve, a i oni koji se time bave znaju da je vrlo bitna čvrstoća, ali i da odabir vijaka ovisi o tome za što vam trebaju – drvo, metal ili druge materijale. Imamo kvalitetu 8.8, 10.9 i 12.9, a mislim da to Šaraf trgovinu izdvaja od konkurencije“, govori Marija.

10 godina iskustva rada u željezari

Vlasnica nove Šaraf trgovine je po struci trgovkinja te ima dugogodišnje iskustvom u radu u željezari i široko znanje o alatima i materijalima. Uz školovanje i praksu, dodatno je stekla i 10 godina rada u željezari. Baš zbog svog iskustva je prepoznala priliku da ponudi nešto novo i konkurentno u gradu.

Prvenstveno sam se odlučila na otvaranje zbog toga da ponudim nešto što u našem gradu još nema, da trgovina bude konkurentna. Odlučila sam krenuti i riskirati, ipak kažu da kad ti se jedna vrata zatvore, druga se otvore i to je zbilja istina. Ponekad u životu moramo i riskirati da bi vidjeli možemo li ili ne možemo uspjeti ostvariti ono sto želimo, ali vjerujem da uz dobru volju i uporan rad možemo sve, jer ako vjerujemo u sebe sve je moguće“

Spremna dati savjete i preporuke

To što voli raditi s ljudima, iskustvo i odlično poznavanje materijala Marija želi iskoristiti da svim kupcima koji to trebaju podijeli i pokoji savjet. „Mogu dati savjet jer zaista imam dugogodišnje iskustvo i jako se razumijem u materiju, a i volim raditi s ljudima. Svaki kupac koji će doći može računati na to da će dobiti najbolji mogući savjet i preporuku“, govori Marija i dodaje kako se nada da kupci neće imati predrasude zbog toga što je ona žena koja se bavi ovakvim poslom.

Unatoč predrasudama koje bi mogle postojati zbog toga što je žena u poslu koji se tradicionalno smatra muškim, sigurna je svoje znanje i sposobnosti. „Neka se kupci ne ustručavaju zbog toga što sam žensko jer se jako dobro razumijem u sve proizvode i sve te djelatnosti. Ne želim da kada vide da djevojka radi u ovakvoj trgovini da misle da ne znam dovoljno. Imam veliko iskustvo, radim ovo više od 10 godina i zaista mogu podijeliti savjete“, dodaje.

U novoj Šaraf trgovini moći ćete pronaći proizvode poput silikona, pur pjene, vijke za drvo, metal, inox, vijke s finim navojem i sa standardnim korakom navoja, ISO standard vijaka, turpije, čekiće, brusilica, pištolji za vruće ljepilo, svrdla, dijetla, gedore, ključeve, ovojnice za crijeva, flaks, žice za vezanje, i druge brojne proizvode za sve radove.. Možete pronaći razne alate i proizvode za radove u kući, za građevinu, bravariju i ostale slične radove.

Za otvorenje 15.05. nudi 10% popusta

A ono što možda u Šaraf trgovini, zbog manjeg prostora, nema, Marija je spremna naručiti. „Želim biti tu za svoje kupce što znači da ako imaju potrebu za nekim proizvodima ili alatima koje možda nemam u trgovini, jer imam zbilja manji prostor, sve mogu naručiti. Ako je potrebno i sama ću otići po to kako bi kupac dobio proizvod koji treba“, ističe te dodaje da Šaraf trgovina osim širokog asortimana proizvoda, omogućuje i prodaju na veliko te pruža mogućnost dogovora oko ponude kako bi zadovoljila potrebe svih kupaca, uključujući i škole, vrtiće, tvrtke i druge ustanove.

Otvorenje nove Šaraf trgovine bit će iduće srijede, 15. svibnja, a svi kupci tog dana će dobiti 10% popusta na cjelokupnu kupnju.

Radno vrijeme Šaraf trgovine, za sada, će biti od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a subotom od 8 do 12 sati. Kako ističe Marija, ako će potražnja biti velika, s vremenom bi se i radno vrijeme moglo produžiti. Adresa je na Tržnom centru, Trg kralja Petra Krešimira 1.

Dođite iduće srijede i neka vam Šaraf trgovina postane destinacija za sve proizvode i alate.

Objava Marija Topić iz Velike Bune idućeg tjedna otvara Šaraf trgovinu: Dođite po alat, savjet, preporuku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.