Prijava

Vaša prijava

U sklopu AIRVG-a sutra će Velikom Goricom kružiti besplatan autobus

[]

U subotu, 11.svibnja će se u Velikoj Gorici održati treći AIRVG na kojem se očekuje više od 10.000 posjetitelja. Broj posjetitelja je zbog sigurnosti ograničen, a posjetitelji se pozivaju i da ne dolaze do lokacije automobilom već da koriste druge solucije.

Jedna od njih je i javni prijevoz te uvedena besplatna autobusna liniju iz Velike Gorice do terminala. Besplatan AIRVG2024 shuttle bus vozi kružne linije po Velikoj Gorici s polascima svakih 15 minuta, sve od 11:30 do 18:30 sati, a zaustavlja se na označenim autobusnim stajalištima.

Ukoliko dolazite automobilom parkirajte u označenim zonama slušajući upute redara. Parkiranje na označenim parkiralištima je besplatno. Međutim, prvenstveno se moli posjetitelje da prate upute redara koji će uputiti na parkirano mjesto. Ukoliko dolazite vlastitim automobilom, organizatori upozoravaju servisna cesta između novog i starog terminala biti zatvorena, osim za javni prijevoz i zaposlenike. Za dolazak automobilom koristite isključivo ulaz od strane Velike Gorice. Podsjećamo, ulaz na platformu AIRVG2024 moguć je samo uz prethodno osiguranu ulaznicu.

Karta autobusnih linija iz Zagreba se nalazi na poveznici, a na fotografiji u nastavku možete vidjeti trasu vožnje besplatnog AIRVG2024 autobusa.

AIRVG2024 svoja vrata posjetiteljima otvara u 12:00 sati te traje do 18:00 sati. Letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva počinje u 15:00 sati. Čitav program pronađite OVDJE.

Objava U sklopu AIRVG-a sutra će Velikom Goricom kružiti besplatan autobus pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.