Prijava

Vaša prijava

Za vikend nas očekuje 2. VG FEST i dobra zabava


Ako ste željni dobrog provoda, ovoga vikenda nećete morati napuštati Veliku Goricu. Na Trgu dr. Franje Tuđmana moći ćete uživati u koncertima i radionicama organiziranim u sklopu 2. VG FESTA.

Program počinje u petak od 20 sati 3. Exposure festivalom, na kojem će se predstaviti najbolji mladi kantautori iz Škotske, Irske, Slovenije, Engleske, Srbije i Hrvatske .

Autolakirnica Brkić

Subota je rezervirana za Plesni klub Megablast koji je od 10 do 18 sati pripremio plesne radionice za posjetitelje, te plesni show program, hip hop i popping natjecanja. Nakon toga, od 20 sati publiku će svojom živom svirkom zabavljati mladi kantautori.

U nedjelju od 10 sati građani mogu sudjelovati u besplatnim radionicama zmajarenja, žongliranja, izrade prirodne kozmetike, facepaintinga, hula hoopa, plesa na svili i crtanja stripa. Najavljeni su i nastupi demo bendova, a na glavnoj pozornici u 18,30 sati nastupit će zagrebački bend Mr. Albin, pobjednik 19. HGF Demo Festivala.

Kao poslasticu za kraj, organizatori su ostavili nastup Elementala, koji bi svojim hitovima Male stvari, Crveno, Romantika, Vertigo, Prokleta ljubav i Bolji si, trebao rasplesati velikogoričku publiku.