Prijava

Vaša prijava

Otvorena nova parkirna zona ispred putničkog terminala Zračne luke Zagreb


Međunarodna zračna luka Zagreb otvorila je novu ukrcajno/iskrcajnu, (tzv. Kiss&Fly) zonu ispred zgrade putničkog terminala, koja će uvelike olakšati putnicima pristup terminalu, ali i njihovoj pratnji koja će ih od danas puno lakše moći ispratiti, odnosno dočekati.

No, pripremite se da će te za pola sata parkiranja u toj zoni morati izdvojiti 27 kuna, a sat vremena proveden tamo koštat će vas paprene 54 kune. U Kiss&Fly zoni, kao i u ostale tri parkirne zone prvih deset minuta neće se naplaćivati.

VOZILO NE SMIJE BITI OSTAVLJENO BEZ NADZORA

Cijelo vrijeme boravka u ovoj zoni vozila ne smiju biti ostavljena bez nadzora. Sva vozila bez nadzora bit će evidentirana, te uklonjena o trošku vlasnika vozila. U slučaju da je vozilo zaustavljeno duže od 60 min, vozilo će također biti uklonjeno o trošku vlasnika vozila. U slučaju prekoračenja dozvoljenog vremena zaustavljanja naplatit će se i naknada za prekoračenje u ukupnom iznosu od 150 kuna (u kojoj će biti uključena i cijena dozvoljenog zaustavljanja). Sve troškove vezane uz premještanje, blokiranje, deblokiranje vozila, kao i trošak dnevne ležarine snosit će vlasnik vozila.

Taksi vozila i autobusni prijevoz i dalje će biti dostupni korisnicima, bez ikakvih promjena.