Prijava

Vaša prijava

3,3 milijuna kuna za telekomunikacijsku infrastrukturu do kraja 2015.


Hrvatski Telekom je početkom ove godine na traženje Gradske uprave dostavio detaljan plan investicija na području Velike Gorice u 2015. godini, a ovih dana dostavljeno je i izvješće o njihovoj realizaciji investicija i vrijednosti

Ukupna vrijednost planiranih investicija u 2015. godini iznosi 3,3 milijuna kuna, od čega je do sada realizirano 2,4 milijuna kuna.

U modernizaciju mreže u Selnici Ščitarjevskoj uloženo je 327 tisuća kuna, u Gradićima 1,68 milijuna kuna i u Lukavcu 305 tisuća kuna. U Gradićima je projekt u potpunosti realiziran, a u Selnici i Lukavcu projekt modernizacije mreže nalazi se u završnoj fazi.

U Donjoj Lomnici u tijeku je ishođenje građevinske dozvole, dok je u Turopolju glavni projekt na potvrdama nakon čega će se krenuti u ishođenje građevinske dozvole. U modernizaciju telekomunikacijske infrastrukture u ovim mjestima HT će uložiti oko 2,1 milijun kuna.

Izmještanje i omogućavanje širokopojasnih usluga čvora Roženica koštat će 830 tisuća kuna, a uvođenje 4G – LTE mobilne mreže u Kolarevu i Zvonimirovu ulicu i Pleso koštalo je 420 tisuća kuna.