Prijava

Vaša prijava

FOTO VIJEST Još uvijek stignete na Turopoljski nedjeljni ručak


Gastro manifestacija započela je danas Nedjeljnim turopoljskim ručkom na Trgu kralja Tomislava. U sklopu manifestacije otvorena je i izložba jabuka kao i mogućnosti konzumacije jela i kulturno-zabavni program.

turopoljski-ručak-36.JPG

Na 14. gastru Turopolja možete vidjet gastronomsku izložbu jela poznatih velikogoričkih ugostitelja i gostiju iz Slovenije uz mediteranske specijalitete ugostitelja s otoka Korčule i Lastova. Osim tradicionalnog natjecanja u pripremi Turopoljske kotlovine  pripremaju se i  jela iznenađenja u velikoj tavi za čak 1000 porcija. Kako bi bili u modernom toku, posjetitelje očekuje kulinarski show uz voditelje Davora Dretara Drele i Tomislava Špiček koji trenutno uz ostale članove žirija ocjenjuju kotlovine.

turopoljski-ručak-39.JPG

turopoljski-ručak-16.JPG

Kroz čitavu manifestaciju održava se prodaja suvenira, eko namirnica i obrtničkih tradicijskih proizvoda uz cjelodnevne kulturno-zabavne programe.

turopoljski-ručak-18.JPG

Ulaznice i kuponi za hranu se prodaju na 3 lokacije u drvenim kućicama. Još uvijek stignete doći i kušati odlična jela koja su obrtnička društva pripremila.


 


Pečeni kesteni, mošt i tamburaši u Buševcu

Obavijest o posljednjem ispraćaju Željka Smolkovića Brace