Prijava

Vaša prijava

Grad predstavio svoje projekte na sajmu ‘Rexpo 2015′


Grad Velika Gorica predstavio je svoje projekte na 4. međunarodnom sajmu investicijskih projekata „Rexpo 2015“ održanom od 28. i 29. listopada u Poslovnom centru Hypo Expo Zagrebu. Na sajmu su promovirani ključni razvojni i komunalni projekti, te područja gospodarske namjene, u prvom redu Poduzetnička zona Rakitovec. Štand Grada Velike Gorice posjetila je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

– Poticanje investicija doprinosi razvoju našeg Grada te ga čini gospodarski zanimljivim i perspektivnim mjestom za ulaganje u Republici Hrvatskoj – poručili su iz Grada.

rexpo2

 

Sajam namijenjen investitorima, izvođačima, projektantima, bankama, osiguravajućim društvima, investicijskim fondovima, ministarstvima, gradovima, županijama i svim ostalim zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicija okupio je veliki broj izlagača i posjetitelja.

U sklopu sajma održan je i Rexpo Forum na kojem su sudjelovali stručnjaci za EU fondove te predstavnici međunarodnih institucija i Europske komisije.