Prijava

Vaša prijava

Mladi Goričan Bruno Banfić pjevao u prepunoj Areni


Bez obzira što je za njega natjecanje u televizijskoj glazbenoj emisiji ‘The Voice’ završilo, 18-godišnji Velikogoričanin Bruno Banfić nastavlja nizati svoje uspjehe. Na onom najnovijem pozavidjele bi mu i brojne estradne zvijezde jer je imao priliku nastupati upravo na onom mjestu o kojem pjevači sanjanju: pred prepunom Arenom bio je gost na koncertu Tonyja Cetinskog, koji je ujedno bio i njegov mentor u natjecanju.

Povodom Dana žena, Cetinski je održao veliki koncert, a Bruno Banfić, zajedno s prošlogodišnjim kandidatima Jurom Brkljačom i Alenom Bičevićem, otpjevao je pjesmu ”Za ljubav treba imat’ dušu” te oduševio publiku. Ovakav nastup na samom početku karijere zasigurno je odličan poticaj za dalje.
– Nisam ni u najvećem snu mogao sanjati da ću sa 18 godina pjevati u Areni sa Tonyem Cetinskim. Htio bih se još jednom htio zahvaliti Tonyu na pruženoj prilici jer ću ovo pamtiti cijeli život. Čestitao bih i svim ostalim izvođačima, a ponajprije Juri i Alenu jer sam prezadovoljan sa našom izvedbom i nije me sram reći da smo rasturili! Suprotno očekivanom, nisam imao ni malo treme te sam se popeo na tu pozornicu i sto posto uživao u trenutku i neću nikada zaboraviti taj osjećaj kada gotovo 15 000 ljudi pjeva uz nas. – rekao nam je Bruno.

BANFIC Bruno 1754 0007
Bruno je svoju karijeru započeo još 2011.godine, kada se pridružio velikogoričkom bendu ‘Ritam ulice’, koji je nedavno objavio svoju prvu autorsku pjesmu ‘Ples u tami’. Isprva je u bendu svirao samo gitaru, no, s vremenom je počeo i pjevati. Danas bend nastupa na brojnim gradskim događanjima, a broj obožavatelja sve je veći.

Bruno je učenik 4. razreda Hotelijersko-turisičke škole u Zagrebu, a ljubav prema glazbi gaji još od malih nogu. Klasičnu gitaru dobio je od bake i djeda za 7. rođendan, a prva pjesma koju je naučio svirati bila je ”Knocking on heavens door”. Pjesmu ga je naučio svirati otac, a i danas je rado izvodi.

bruno banfić1
U glazbenoj emisiji ”The Voice”, Tony i Indira prepoznali su njegov talent na audiciji dok je pjevao pjesmu ”Lonely boy”, a on se odlučio za Tonyjev tim. Međutim, ispao je u dvoboju pjevajući pjesmu ”Anđeo u tebi”, no ispadanje nije doživio kao poraz jer natjecanje smatra lijepim iskustvom na kojem je sklopio brojna prijateljstva.

U njegovim nastupima i bavljenju glazbom veliku mu podršku pruža obitelj koja je, uz prijatelje, iznimno ponosna na njega.Brun – Oduvijek je bio odličan i puno se očekivalo od njegovog talenta, ali ovo, s 18 godina, neočekivano je velik uspjeh. Svi smo jako ponosni! – rekao nam je njegov brat Filip.

Pred ovim mladim glazbenikom još je puno godina, a mi mu želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere.

Kako je to izgledalo u Areni, možete pogledati OVDJE.

Foto: Facebook, službene fotografije