Prijava

Vaša prijava

Geološke radionice za osnovnoškolce


Pučko otvoreno učilište organizira Geološke radionice za osnovnoškolce. Radionice će se održavati svakog dana od 27. lipnja do 2. srpnja, a trajat će od 10 do 11.45 sati.

Cilj radionica je upoznati sudionike s različitim prirodoslovnim disciplinama koje zajedno s geologijom proučavaju pojave na Zemlji, zatim ukazati na važnost njihove suradnje i povezanosti. Objasniti i približiti osnovne geološke pojmove preko različitih aktivnosti. Poticati slobodu izražavanja i kritičko mišljenje, objasniti problem zadavanjem praktičnih zadataka, postići ravnotežu između samostalnosti i timskog rada, usvojiti pojmove raznolikost i jedinstvenost, razvijati osjećaje tolerancije i empatije, istaknuli su u POUVG.

geoloske radionice  POUVG

-Dragi lavići, dobro došli u kraljevstvo znanja! Pokazat ću vam kako zamisliti učenje kao igru strategije i znanja, te kako razumjeti svijet oko sebe. Neće uvijek biti lako, ali zato i jest zanimljivo! Svaki novi nivo bit će jedna lekcija koja će vas naučiti kako na putu prema znanju izgraditi hrabrost, upornost i strpljivost. Upoznat ćete razna zanimljiva stvorenja te saznati čime se bave geolozi. Svatko će dobiti nagradu: diplomu za uspješno sudjelovanje, hrpu svježih mudrosti, nove prijatelje i poklon iznenađenje! Ne smijem vam sve otkriti, budite još malo znatiželjni!- poručila je djeci voditeljica radionice Maja Hrustić.

Cijena po radionici je 50 kuna, a djecu možete upisati na info pultu Učilišta, na adresi Zagrebačka 37. Dodatne informacije o radionici možete saznati na broju 098 316 419 ili putem e-maila obrazovanje@pouvg.hr.