Prijava

Vaša prijava

Iz Kluba mladih lopovi ukrali laptop, projektor, fotoaparat


Tijekom vikenda na Galženici se dogodilo nekoliko provala. Nepoznati počinitelj ili više njih provalili su u prostorije knjižnice, ali i nedavno otvorenog Kluba mladih.

Od Mateja Peranića, predsjednika Kluba mladih, doznajemo da su iz njihovog novouređenog prostora otuđeni projektor, laptop i fotoaparat. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

– Klub mladih će i dalje normalno raditi. Otvoreni smo svaki dan od 17 sati. Jedno vrijeme snalazit ćemo se s privatnim laptopima, no programi će se normalno odvijati prema rasporedu. Policijska istraga neće omesti večerašnje otvorenje Humphrey Bogart festivala – rekao nam je Peranić.

Na Galženici policija još obavlja očevid, a nakon njega bit će poznati detalji ovog događaja. O svemu se oglasio i gradonačelnik Dražen Barišić na svom Facebook profilu.

– Veliki trud i sredstva koja svi zajedno ulažemo da naš grad bude mjesto boljeg življenja, na žalost, svako malo nailaze na napade kriminalaca i vandala. Protekle noći devastiran je Dom kulture na Galženici, a oprema nedavno otvorenog Kluba mladih je otuđena. Bez obzira na sve nastavit ćemo raditi za naš grad sa još više truda i volje, a od policije očekujem da što prije pronađu počinitelje ovog sramotnog čina – stoji na Facebook stranici gradonačelnika Velike Gorice.