U četvrtak na repertoar Kina Gorica stižu nove filmske projekcije. Sljedećih sedam dana možete pogledati filmove “Putnici” i “Snježna kraljica 3: Vatra i led”.

“Snježna kraljica 3: Vatra i led” animirani je i sinkronizirani film snimljen u 3D tehnologiji . Režirao ga je Aleksey Tsitsilin.

 – Nakon junačke pobjede Snježne kraljice i kralja, Gerda još uvije ne može pronaći mir. Njezin san je pronaći roditelje te konačno skupiti cijelu obitelj u čemu joj pomažu prijatelji. Kreću u potragu, a na tom putu susrest će se s novim izazovima: otkrit će antički čarobni artefakt – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Projekcija ovog filma za djecu je u 18 sati.

Film “Putnici” akcijski je znanstveno fantastični film u 3D verziji koji je režirao Morten Tyldum. Glavne uloge tumače Jennifer Lawrence i Chris Pratt.

 – Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir dvoje putnika se nakon kvara broda bude devedeset godina prerano. Uskoro se Jim i Aurora suoče s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti – sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti. Uz živote pet tisuća putnika za koje odgovaraju, Jim i Aurora morat će učiniti sve kako bi pronašli spasonosni izlaz – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Projekcija filma “Putnici” može se pogledati u 20 sati.