Nezahvalno je donositi izvještaj, koji bi trebao pobrajati fakte, kad je šaroliko mnoštvo jezika, među kojima treba istaknuti Catan, Dixit i možda esperanto, zainteresiranom promatraču nepoznato. Zato se u nedostatku pažnje i vremena da usvoji pravila i nauči leksik promatrač hvata za okolnosti izricanja i pita u kojem točno trenutku količina, kao u paraboli o vojniku i bradi, prelazi u kakvoću, i, shrvan nemogućnošću da stvar obuhvati logički, pada u snatrenje o političkoj, estetičkoj ili uporabnoj sili prostora.igraklubmladih-26Gorički klub mladih u razdoblju je stvaranja identiteta. Uspoređuju se s Centrom za djecu, mlade i obitelj. Iz primjera Centra, kažu, razvidno je koliko vremena treba proći da bi se skupina ljudi koja nudi kvalitetan sadržaj etablirala kao pozitivno vidljiva i kako je teško takav sadržaj, u ekonomskoj situaciji kakva jest, kontinuirano nuditi.

Potrebno je prevladati stav da velikogorički identitet mladih u bitnome uvjetuje blizina metropole i pružiti niz jakih kriterija za uspostavu svijesti o nužnosti lokalnog događaja za globalnu sliku. Nije još jasno u kojem će se pravcu dugoročno kretati djelatnost Kluba i hoće li uspjeti standard nametnuti i prenijeti na okolinu.igraklubmladih-21Generacije srednjih i kasnih devedesetih obilježili su pad kvalitete života, omasovljenje medija i izravniji doticaj s mogućnostima razvijenog svijeta. Traumu recesije kroz ekonomsko je ograničenje Klub mladih kadar okrenuti u svoju korist, po volji se preobraziti, a kako im kičma još nije slomljena, stignu primiti i par udaraca, neizbježnih na putu k samoostvarenju. U tom je pogledu Klub mjesto stvaranja elite.

Svojim aktivnostima Gorički klub mladih pokazuje da Velikoj Gorici ne nedostaje ljudskog potencijala, a Večer društvenih igara pokazala je da mladi Goričani Klub polako prepoznaju kao mjesto okupljanja.

igraklubmladih-35 igraklubmladih-34 igraklubmladih-33 igraklubmladih-32 igraklubmladih-31 igraklubmladih-30 igraklubmladih-29 igraklubmladih-28 igraklubmladih-27 igraklubmladih-26 igraklubmladih-25 igraklubmladih-36naslovna igraklubmladih-24 igraklubmladih-23 igraklubmladih-22 igraklubmladih-21 igraklubmladih-20 igraklubmladih-19 igraklubmladih-18 igraklubmladih-16 igraklubmladih-15 igraklubmladih-14 igraklubmladih-13 igraklubmladih-12 igraklubmladih-11 igraklubmladih-10 igraklubmladih-9 igraklubmladih-8 igraklubmladih-7 igraklubmladih-6 igraklubmladih-5 igraklubmladih-4 igraklubmladih-3 igraklubmladih-2 igraklubmladih-1