Prijava

Vaša prijava

FOTO Večer društvenih igara


Nezahvalno je donositi izvještaj, koji bi trebao pobrajati fakte, kad je šaroliko mnoštvo jezika, među kojima treba istaknuti Catan, Dixit i možda esperanto, zainteresiranom promatraču nepoznato. Zato se u nedostatku pažnje i vremena da usvoji pravila i nauči leksik promatrač hvata za okolnosti izricanja i pita u kojem točno trenutku količina, kao u paraboli o vojniku i bradi, prelazi u kakvoću, i, shrvan nemogućnošću da stvar obuhvati logički, pada u snatrenje o političkoj, estetičkoj ili uporabnoj sili prostora.

igraklubmladih-26
Gorički klub mladih u razdoblju je stvaranja identiteta. Uspoređuju se s Centrom za djecu, mlade i obitelj. Iz primjera Centra, kažu, razvidno je koliko vremena treba proći da bi se skupina ljudi koja nudi kvalitetan sadržaj etablirala kao pozitivno vidljiva i kako je teško takav sadržaj, u ekonomskoj situaciji kakva jest, kontinuirano nuditi.

Potrebno je prevladati stav da velikogorički identitet mladih u bitnome uvjetuje blizina metropole i pružiti niz jakih kriterija za uspostavu svijesti o nužnosti lokalnog događaja za globalnu sliku. Nije još jasno u kojem će se pravcu dugoročno kretati djelatnost Kluba i hoće li uspjeti standard nametnuti i prenijeti na okolinu.

igraklubmladih-21
Generacije srednjih i kasnih devedesetih obilježili su pad kvalitete života, omasovljenje medija i izravniji doticaj s mogućnostima razvijenog svijeta. Traumu recesije kroz ekonomsko je ograničenje Klub mladih kadar okrenuti u svoju korist, po volji se preobraziti, a kako im kičma još nije slomljena, stignu primiti i par udaraca, neizbježnih na putu k samoostvarenju. U tom je pogledu Klub mjesto stvaranja elite.

Svojim aktivnostima Gorički klub mladih pokazuje da Velikoj Gorici ne nedostaje ljudskog potencijala, a Večer društvenih igara pokazala je da mladi Goričani Klub polako prepoznaju kao mjesto okupljanja.

igraklubmladih-35
igraklubmladih-34
igraklubmladih-33
igraklubmladih-32
igraklubmladih-31
igraklubmladih-30
igraklubmladih-29
igraklubmladih-28
igraklubmladih-27
igraklubmladih-26
igraklubmladih-25
igraklubmladih-36naslovna
igraklubmladih-24
igraklubmladih-23
igraklubmladih-22
igraklubmladih-21
igraklubmladih-20
igraklubmladih-19
igraklubmladih-18
igraklubmladih-16
igraklubmladih-15
igraklubmladih-14
igraklubmladih-13
igraklubmladih-12
igraklubmladih-11
igraklubmladih-10
igraklubmladih-9
igraklubmladih-8
igraklubmladih-7
igraklubmladih-6
igraklubmladih-5
igraklubmladih-4
igraklubmladih-3
igraklubmladih-2
igraklubmladih-1