Prijava

Vaša prijava

Spust u Ogulincu za sljedeći vikend


Na svojoj je FB stranici Udruga Moj Buševec svim ljubiteljima snježnih radosti i natjecanja obznanila da će se Treći snježni spust u Ogulincu održati 22. siječnja 2017. godine. Za spust su pripreme počele već prošle godine. Sa Zagrebačkim skijaškim savezom dogovarali su posudbu pravih zastavica za 10-ak vrata koliko će ih biti postavljeno na slalomskoj stazi. Na druženje su pozvali i Janicu i Ivicu Kostelić.

– Krećemo u pregled staze da vidimo kakvi su uvjeti, ima li dovoljno snijega. Definitivna odluka će biti donesena sutra – rekao nam je predsjednik Udruge Moj Buševec Danijel Rožić.

Rožić smatra da je načelno sve spremno, da su zastavice sa Savezom predmet odluke o održavanju Spusta, a da se otvorila ponovo mogućnost, kako je Ivica prije Kitzbühela prekinuo sezonu, da utrku posjeti netko od Kostelića.

Ivica Kostelić jučer se oprostio od skijanja. Najveći hrvatski skijaš sinoć se na cilju slalomske utrke superkombinacije u Wengenu dugo opraštao s gledateljima. Ivica Kostelić pobijedio je u 26 utrka Svjetskoga kupa. Na Olimpijskim igrama osvojio je četiri srebra, na svjetskim prvenstvima zlato, srebro i broncu. Godine 2011. bio je ukupni pobjednik Svjetskoga kupa.