Prijava

Vaša prijava

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija


Raspisan je Natječaj za dodjelu Stipendija Grada Velike Gorice za učenike prvih razreda srednjih škola koji se obrazuju za deficitarna obrtnička zanimanja za potrebe obrtništva za školsku godinu 2017./2018. Grad će dodijeliti 30 stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno, za deset mjeseci.

Grad Velika Gorica dodijelit će stipendije učenicima prvih razreda u trogodišnjem programu obrazovanja, a prema utvrđenoj Listi deficitarnih zanimanja za školsku godinu 2017./2018. i to: alatničar, armirač, autolakirer, automehatroničar, bravar, dimnjačar, elektroinstalater, elektromehaničar, elektroničar-mehaničar, fasader, fotograf, instalater grijanja i klimatizacije, instalater kućnih instalacija, izolater, keramičar, konobar, krojač, krovopokrivač, kuhar, limar, mesar, obućar, pekar, podopolagač, puškar, slastičar, soboslikar-ličilac, staklar, stolar, strojobravar, tapetar, tesar, tokar, zidar, zlatar.

Prijave za dodjelu stipendija za deficitarna zanimanja zaprimat će se od 1. do 29. rujna 2017., a potrebno ih je dostaviti osobnoPovjerenstvu, putem  Upravno odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, na adresi: Šetalište Franje Lučića 15. Više informacija možete pronaći ovdje.