Prijava

Vaša prijava

Goran Beus Richembergh obilaskom Doma zdravlja odat će priznanje medicinskim sestrama


Povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara, kandidati Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Velike Gorice za gradonačelnika i njegove zamjenike – Goran Beus Richembergh, Ivana Dubovečak i Pero Josipović obići će ordinacije u Domu zdravlja Velika Gorica i područne ordinacije i tom prilikom čestitat će medicinskim sestrama njihov dan i odati im priznanje za njihovu neprocjenjivu ulogu i doprinos našim životima.

– Kao mali znak pažnje Goran Beus Richembergh će medicinskim sestrama darivati poklon paketiće koje su izradile članice Ženske inicijative HNS-a koji se sastoje od pripravaka na bazi lavande: ulja, soli za kupanje, balzama za usne i maske za odmor – poručuju iz stranke.

Obilazak počinje sutra u Domu zdravlja Velika Gorica s početkom u 9 sati i 30 minuta.

Goran Beus Richembergh i članice Ženske inicijative HNS-a Velike Gorice već su 2009. u sličnoj akciji koristili priliku naglasiti važnost sestrinstva i njihove izuzetne uloge u zdravstvenom sustavu.

Međunarodni dan medicinskih sestara obilježava se 12. svibnja kao spomen na englesku medicinsku sestru Florence Nightingale, začetnicu modernog sestrinstva u svijetu, inicijatoricu profesionalnog obrazovanja medicinskih sestara, autoricu metodološkog sustava njege bolesnika i općeprihvaćene bolničke organizacije.