Prijava

Vaša prijava

Ostalo je samo mjesec dana do 109. Turopoljskog fašnika, prijavite se


109. Turopoljski fašnik je pred vratima. Velika povorka maškara gradom će prodefilirati 10.veljače, a dan kasnije organiziran je Mali fašnik. Prijavite svoje fašničke grupe, klince, vrtiće i škole, pozovite susjede i još jednom se uvjerite zašto je veljača u Velikoj Gorici najluđi mjesec u godini.

– Čujte i počujte! Veliki i mali, debeli i mršavi, vi koji volite krafne i vi s bujnom maštom. Tražimo upravo vas! Bliži nam se vrijeme karnevala i fašničkih ludorija. Pred vratima je 109. Turopoljski fašnik, za koji su prijave već počele – poručili su iz Turističke zajednice Velika Gorica.

Pravila su vrlo jednostavna. Popunite prijavnicu koja se nalazi na stranici TZVG-a te ju pošaljite na e mail: tzvg@tzvg.hr ili faxom na broj 01 3458 462. Već tada možete početi s izradom kostima i fašničkih alegorijskih kola. I ove godine organizirane su bogate nagrade i odlična zabava.

Objava Ostalo je samo mjesec dana do 109. Turopoljskog fašnika, prijavite se pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.