Prijava

Vaša prijava

KNJIGA TJEDNA Zvjezdana Debić: ”Majka u meni”


Ovoga tjedna preporučamo vam jedan novitet domaćeg izdavaštva, prvijenac mlade autorice Zvjezdane Debić pod naslovom ”Majka u meni”.

Na koricama knjige navedeno je kako je ovo štivo za vas „ako razmišljate o majčinstvu, ako ste već na tom putu ili si predbacujete sumnjajući da biste trebali biti bolja osoba i majka“. A mi preporučujemo također ako ste već pomalo zaboravili izazove samih početaka majčinstva i želite ih se prisjetiti, sigurni smo da će vam u tom slučaju Zvjezdanine metode uspavljivanja i savjeti o dojenju izmamiti nostalgiju i osmijeh na lice. A ako ste otac, budući ili već iskusni, posegnite za ovom knjigom kako biste bolje shvatili što sve vaša partnerica prolazi tijekom trudnoće, poroda i svega onoga što slijedi.

Kroz opise svog iskustva odrastanja bez majke i prilagodbe na novu životnu ulogu u životu kćerkice Francis, autorica se posve ogolila navodeći pritom bez zadrške sve proživljene emocije. Zapisani su ovdje i brojni savjeti za buduće roditelje, od kojih je najvažniji ne izgubiti sebe. Roditeljstvo je jedan od najvećih životnih izazova, a ova knjiga svojim iskustvom pruža pravi primjer prihvaćanja te zahtjevne uloge.

Zvjezdani Debić ovo je prva knjiga, objavljena u biblioteci Čitaj knjigu uz preporuku Alis Marić, a osim pisanjem bavi se radionicama, masažama i savjetovanjima za žene u centru Povratak sebi u Zagrebu.

Autorica teksta: Anamarija Stepanić

Objava KNJIGA TJEDNA Zvjezdana Debić: ”Majka u meni” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.