Prijava

Vaša prijava

Jednoglasna podrška Kuniću na čelu županijske organizacije Bandićeve stranke


Zvonko Kunić ostaje na čelu županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365, odlučilo je jednoglasno članstvo na sjednici županijske organizacije. Još jedan re izbor je i onaj na mjestu tajnice pa tako tu funkciju nastavlja obnašati Tajana Amšel Zelenika, dok su u Predsjedništvo stranke izabrani Ivica Gavran, Draženka Grah, Jasminka Paović, Ivan Lafter, Tomislav Kučak te Damir Skok.

“Imamo jedan jako dobar slogan “Idemo delati”. Međutim iza njega treba stajati konkretno, bit, sadržaj, aktivnost. Dakle, kako bismo se mogli baviti problematikom stanovništva, ljudi, sugrađana moramo biti “in”u svojim općinama, u svojim gradovima i kvartovima. Moramo znati o čemu se radi, moramo pratiti što se događa i nuditi rješenja”, rekao je u maniri šefa stranke Milana Bandića, Zvonko Kunić.

Dotaknuo se Kunić i samog Bandića pa kaže kako ga se često sjeti kad se nađe pred zidom i pokušava riješiti neki problem. “Moramo pojednostaviti, tražiti rješenja. Ako imamo problem mali, nemojmo od njega raditi veliki problem. Ako smo podijeljeni, hajdemo zajedno raditi na dobrobit ljudi koji su nas izabrali”, poručio je Kunić okupljenima, ali i stranačkim kolegama i partnerima koji će, vjerujemo, čitati ove retke.

Podsjetimo Bandićeva stranka u Gradskom vijeću Velike Gorice ima četiri mandata, dok u Županijskoj skupštini njih osam.

Objava Jednoglasna podrška Kuniću na čelu županijske organizacije Bandićeve stranke pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.