Prijava

Vaša prijava

Županija daje 300 tisuća kuna poduzetnicima


Poduzetnici, prijavite se. Zagrebačka županija ove je godine osigurala pozamašan iznos od 300 tisuća kuna poduzetnicima za nastup na manifestacijama koje imaju veze s poduzetništvom. Riječ je o manifestacijama poput izložbi, sajmova i sličnih, a čiji je cilj promocija poduzetnika, poduzetničkih proizvoda i usluga. Jedan poduzetnik može dobiti najviše dvije bespovratne potpore u jednoj kalendarskoj godini i to za nastup na manifestacijama u zemlji ili inozemstvu, odnosno isključivo za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te trošak izrade promidžbenih materijala koji se koriste na manifestaciji.

Potpora može iznositi do 50% prihvatljivih troškova, a najviše do 7.500 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj i najviše 25.000 kuna za nastup na manifestacijama u inozemstvu.

Prijaviti se mogu subjekti malog gospodarstva, trgovačka društva, profitne ustanove i obrti sa sjedištem na području Zagrebačke županije i to na adresu Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10001 Zagreb ili osobnom dostavom u Pisarnicu Zagrebačke županije na istoj adresi na 6. katu.

Za više informacija kliknite ovdje.

Objava Županija daje 300 tisuća kuna poduzetnicima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.