Prijava

Vaša prijava

Gorica napokon u punom sastavu nastavlja s pripremama


Nakon što su prošle subote prozivkom i prvim treningom započele pripreme velikogoričkog prvoligaša, ali na kojem nisu nazočili gotovo svi stranci, od danas je priča napokon drugačija. Treneru Sergeju Jakiroviću svi su igrači pod ugovornom obvezom na dispoziciji.

Navijače, naravno, najviše veseli što su se priključili i dvojac najboljih: Nigerijac Iyayi Atiemwen, za koga se pričalo da bi mogao otići i Poljak Lukasz Zwolinski, najbolji strijelac kluba. Za sada Goričani vrijedno skupljaju kilometre, radi se na taktičko-tehničkom dijelu, a i rad u teretani je vrlo bitna stavka ovog dijela priprema. Za igrače je vjerujemo, kako i inače većina nogometaša ističe, najgori dio. Samo treniraju, međusobno odigravajući na zaleđenim terenima vlastitog stadiona.

To će se promijeniti već u subotu, kada bi prema već prije dogovorenom, Gorica trebala odigrati prvi pripremni susret, na gostovanju u Kranjčevićevoj kod Lokomotive. Zanimljivo je da su ova dva suparnika i međusobnom utakmicom na snijegu, prije mjesec dana okončali prvi dio prvenstva. Ovoga puta neće se igrati za bodove, ali će biti zanimljivo vidjeti u kakvom su fizičkom stanju Jakirovićevi igrači. Prvi puta u dresu Gorice trebao bi istrčati i Senegalac Ndiaye, dok je drugi novajlija, Nigerijac Udoh izvan pogona zbog ozljede koljena.

Goran Klobučarić

Objava Gorica napokon u punom sastavu nastavlja s pripremama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.