Razvojna agencija VeGoRa organizira još jednu u nizu Google digitalnih garaža za sve zainteresirane, ovaj put na temu “Google AdWords oglašavanje”. Na njoj će svi zainteresirani imati priliku saznati zašto koristiti ovu vrstu oglašavanja i koje su mogućnosti.

AdWords vam može pomoći ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate. Možete se oglašavati lokalno ili globalno, oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina.

Radionica je u srijedu, 10. travnja, od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, a prijaviti se možete ovdje.

Prijavite se ovdje.

 

Objava Google digitalna garaža: prijavite se i iskoristite sav potencijal interneta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.