Nakon dvotjedne stanke opet su u pogonu bili stolnotenisači i stolnotenisačice. Na rasporedu su bili susreti 11. kola u obje konkurencije. Kod djevojaka Velika Gorica je imala dvostruki domaći ogled. Nažalost, u oba navrata poražene su napuštale dvoranu. Prvo ih je s 4:0 svladala ekipa Jaske, koja je na ljestvici treća, da bi u nastavku dana s 4:2 od Goričanki bile bolje i igračice Dugog Sela. Jedina dva boda za Veliku Goricu upisala je Zara Ilić.

Kod muškarca na rasporedu je bio derbi drugo i trećeplasirane momčadi. Velika Gorica je dočekala Kvarner i u sjajnom i do zadnje susreta neizvjesnom dvoboju, na kraju ipak slavila s minimalnih 4:3. Bodove za Velikogoričane upisali su: Marko Habijanec dva, od čega vrijedi spomenuti da je baš on odigrao odlučujući susret i donio taj toliko vrijedan četvrti bod svojoj momčadi, dok su po jednu pobjedu upisali Martin Petrović i par Habijanec-Petrović. Velika Gorica je ostala treća, ali sada je na samo bod iz Kvarnera.

Goran Klobučarić

Objava STOLNI TENIS Dečki slavili u derbiju, djevojke izgubile oba susreta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.