Prijava

Vaša prijava

Esih: Nećemo dopustiti da itko ima veća prava u Hrvatskoj od Hrvata


U goričkoj Gradskoj vijećnici jučer je održan središnji predizborni skup za EU izbore političkih stranaka Neovisnih za Hrvatsku i Hrvatske stranke prava, a tom su prigodom u Goricu stigli i nositeljica liste NHR/HSP, Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović, general Željko Glasnović, Tomislav Jonjić, te Damir Markuš Kutina, član Glavnog stana HSP-a.

Nakon gledanja predizbornog spota s porukama kandidata kojim dominira krilatica „Vrijeme je za Hrvatsku!“, skupu se obratio Damir Markuš koji je izbore za EU parlament najavio kao „bljesak“ nakon čega će slijediti „oluja“, odnosno bitka za hrvatski parlament.
General Glasnović govorio je o “neviđenoj medijskoj blokadi kojoj je izložen savez NHR/HSP, dok je Zlatko Hasanbegović najavio kako očekuje “buđenje naroda i ostvarivanje svih ideala za koje se ginulo kroz povijest, a posebice u oslobodilačkom Domovinskom ratu”

Završnu riječ je imala nositeljica liste Bruna Esih koja je obećala zaštiti svaki ljudski život od začeća do prirodne smrti i sve tradicionalne vrijednosti na kojima je vjekovima počivao ovaj narod. „Nećemo dozvoliti da bilo tko u hrvatskoj državi ima veća prava od Hrvata“ – zaključila je Esih.

Objava Esih: Nećemo dopustiti da itko ima veća prava u Hrvatskoj od Hrvata pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.