Centar za kreativno pisanje poziva sve pisce, kreativce na Ljetnu školu pisanja koja će se održati od 25. kolovoza do 1. rujna 2019. u čarobnom dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru. Do sada je ovu sedmodnevnu intenzivnu radionicu pisanja u izolaciji dvorca na rubu šume, završilo više od 150 polaznika i polaznica, koji su u osami Gorskog kotara živjeli i pisali književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica.

Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organizirane su i književne tribine, razgovori s gostima, književni kvizovi i zajednička druženja.

Ove nude radionice kratke priče, proze, poezije, književne kritike i scenarija. Upravo radionicu poezije vodi naša velikogoričanka, nagrađivana pjesnikinja Darija Žilić.

Pišete poeziju, ali je skrivate u ladici? Imate želju pisati poeziju, ali se ne usudite sami krenuti? Želite saznati kako drugi čuju vaše stihove? Dođite na radionicu poezije i zajedno ćemo raditi na vašem tekstu. Teorijski okvir naše radionice služi kao odskočna daska za izoštravanje pjesničkih čula– naglasak je upravo na vježbama pisanja, čitanju, analiziranju, pisanju i brisanju stihova- pozivaju iz CeKaPea.

Informacije o ostalim radionicama kao i kotizacije te način prijave pronaći ćete ovdje.

Objava Pjesnikinja Darija Žilić vodi Ljetnu školu poezije, prijavi se i ti! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.