Kino i kazališne ulaznice, knjige i časopise iz naše biblioteke „Albatros“, te ulaznice za koncerte i radionice koje se prodaju na blagajni Učilišta (Zagrebačka 37) od sad možete kupovati putem debitnih kartica svih banaka, te kreditne Diners Club kartice, javljaju novosti u poslovanju iz Pučkog učilišta.

Razlog ovom potezu je, kažu, prilagodba današnjoj kulturi kupovanja u kojoj su kartice gotovo posve zamijenile gotovinu i postale jedno od najčešćih načina plaćanja proizvoda i usluga.

“U korak s time, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uvelo je kartično poslovanje i od sada svi naši korisnici mogu gotovo sve usluge Učilišta jednokratno plaćati putem debitnih i kreditnih kartica. Vjerujemo kako će, uvođenjem kartičnog poslovanja naše usluge biti još dostupnije korisnicima. Ušteda vremena te sigurnost i jednostavnost naplate, sigurno će doprinijeti kvaliteti naših kulturnih i zabavnih programa, na zadovoljstvo postojećih i potencijalnih korisnika”, poručuju iz Učilišta.

U slučaju neodržavanja programa zbog tehničkih poteškoća, ulaznice kupljene debitnim i kreditnim karticama moguće je zamijeniti isključivo za isti program (npr. kino ulaznicu za kino ulaznicu)

Objava Na film, koncert, u kazalište ili po knjigu od sad- karticom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.