Prijava

Vaša prijava

Hrvanje razvija koordinaciju, snagu, brzinu, fleksibilnost i ravnotežu


Iz jednog od najstarijih sportova, hrvanja, dolaze nam vijesti da je Hrvački klub Velika Gorica 1991 okončao s ljetnom stankom i započeo s pripremama za novu sezonu. Vrijedni treneri i članovi ovog kluba pozivaju djecu da im se priključe u njihovoj školi hrvanja, utorkom i četvrtkom od 20.30 do 21.30 sati u OŠ Nikole Hribara, te u Gradskoj sportskoj dvorani srijedom od 20.30 do 22 sata te u četvrtak od 19 do 20.30 sati, a primaju i djevojčice i dječake.

Ističu da hrvanje „Idealan sport za razvoj djeteta“, jer osim što u velikoj mjeri razvija motoričke (koordinaciju, snagu, brzinu, fleksibilnost, ravnotežu) i funkcionalne sposobnosti, ima i „Veliki utjecaj na razvoj kognitivnih sposobnosti odnosno razvoj fokusa i pažnje, brzine obrade informacija, logičkog zaključivanja i rasuđivanja kao i razvoja samomotivacije i discipline.“ Sve informacije možete dobiti na broj telefona 098 252065.

Goran Klobučarić

Objava Hrvanje razvija koordinaciju, snagu, brzinu, fleksibilnost i ravnotežu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.