Prva u ciklusu radionica iz programa Ekološke radionice: Tigionice je izrada narukvica i ogrlica. Radionica je namijenjna djeci od šest godina na više, a prva je sutra, 19.10. u 12 sati u Pučkom učilištu.

“Tigionice su ekološke, edukativne radionice osmišljene kako bi kod djece poticale maštu i kreativnost pri tome ih učeći osnovama zaštite okoliša i ekologije. Radionice su dobile ime prema seriji slikovnica o Tigijima, koji savjesno koriste materijale koje pronalaze na svojem planetu i trude se zaštititi okoliš i prirodu. Djeca kroz radionice razvijaju empatiju prema drugim bićima i na zabavan način uče kako najbolje iskoristiti materijale koje imaju na raspolaganju”, poručuju iz Učilišta.

Cilj je poticati djecu na kreativnost prema sistemu „uradi sam“ i naučiti ih kako reciklirati i upciklirati materijale kao što je papir, staklo, karton, tkanina. Radionica traje sat vremena, a cijena joj je 50 kuna.

Radionice su svaku subotu u podne, a bit će ih tu još zanimljivih i kreativnih- od izrade kostima i maski za Haloween, čarobnih štapića, svijećnjaka, poklona za blagdane…

Za više informacija kliknite OVDJE.

Objava URADI SAM Radionica izrada narukvica i ogrlica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.