Prijava

Vaša prijava

Dinamo sa sjajnim Oršićem svladao Goricu


Iako se očekivalo da bi Gorica mogla pružiti puno veći otpor i možda i ugroziti Dinamo, nažalost, to se nije dogodilo. Dinamo je odnio pobjedu na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Krajnjih 4:2 posve je realan ishod. Doduše, do prvog pogotka gostiju Gorica je imala terensku inicijativu, dvije poluprilike. Ali, sve se je u potpunosti promjenilo nakon što je Dinamo u samo tri minute dva puta svladao Kahlinu. Učinili su to Miroslav Oršić i Damian Kadzior. U nastavku gosti su ubrzali, ubacili u još veću brzinu, posebno fantastični Oršić i na kraju upisali konačnih 4:2.

Golove za momčad Sergeja Jakirovića polučili su Kristijan Lovrić i Joey Suk. Bili su to golove za smanjenje na 1:3 i 2:4. Tri od četiri pogotka za Zagrepčane dao je Oršić.

Nakon isključenja Perića, pred kraj utakmice, Gorica je pojačala pritisak, ali bez učinkovitosti. U svakom slučaju, nema smisla previše tugovati za ovim gubitkom, u neku ruku, posve je očekivan. Slijedi nastavak zaista teškog niza za Goricu. Već sljedeći vikend idu na noge Rijeci, a potom im dolazi Hajduk. Prvo u Kupu, pa zatim u prvenstvu.

Goran Klobučarić

Objava Dinamo sa sjajnim Oršićem svladao Goricu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.