Prijava

Vaša prijava

Dva zlata i srebro za članove SPK Vega


Ove subote je službeno započela i nova natjecateljska sezona za sve plesače akrobatskog rock ‘n’ rolla u Hrvatskoj. Prvo ovosezonsko natjecanje održalo se u Vrbovcu gdje su svoja umijeća pokazali i članovi SPK Vega koji su polučili zavidne rezultate. Iako je ovo bilo prvo natjecanje u sezoni, konkurencija je bila jaka u kategorijama u kojima se natječu članovi Vege, kažu nam treneri.

Na ovom međunarodnom natjecanju pobjedu su odnijeli Antonija Koleš i Borna Antolić u kategoriji Mini, dok su najuspješniji u reprezentativnoj kategoriji mlađih juniora bili Ema Tot i Andrija Fabijančić osvojivši zlato. Lari Ištvanek i Martinu Vuglenoviću potkrala se pogreška i natjecanje su završili u polufinalu, plasirajući se na deveto mjesto.
Za jedno mjesto, medalja je izmakla i formaciji ”Vegice” u čijem sastavu su Vita Tot, Antea Ćelić, Nikolina Grbeša, Katja Vrbanić, Dora Sertić, Tonka Sertić, Emili Kovačević i Andrea Šekerija. U kategoriji Couple Dance Show, Lea Zobec i Silvio Šipušić su svojim plesom i akrobacijama zauzeli drugo mjesto.

”Ovo je nastavak pobjeda naših članova i odličan ulazak u novu sezonu! Izuzetno sam ponosan na plasman naših sportaša, prije svega jer se vidi napredak što je rezultat dobrog trenerskog tima, napornog rada naših članova i velike podrške njihovih roditelja” – napomenuo je Tomislav Odžić, glavni trener kluba.

 

Objava Dva zlata i srebro za članove SPK Vega pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Umirovljenici, ne zaboravite se prijaviti za božićnicu

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike