Prošlog tjedna su se održali Dani mladih, a završni događaj bio je humanitarno fotografiranje s kućnim ljubimcima na kojem su se prikupljale donacije za Sigurnu kućicu.

Očekivano, ovaj događaj okupio je brojne građane koji su došli sa svojim četveronožnim ljubimcima. Uz druženje građana, druženje su obavili i psi koji nisu mogli sakriti svoje uzbuđenje. “Dobrodošli su bili svi psi, veliki, mali, mirni i veseli. Željeli smo napraviti jedno lijepo blagdansko druženje u istom takvom ugođaju. Prikupili smo i nešto više od 350 kuna koje su predane u ruke Sigurne kućice, onima kojima je to ipak vrlo potrebno.” , izjavila je Katarina Drvodelić, organizatorica.

Na druženju se okupilo 50-ak građana sa svojim ljubimcima, a kako smo saznali, svi se nadaju da će se ovakvo nešto ponovno održati. Svatko tko se fotografirao, kući je otišao s izrađenom fotografijom kako bi uspomena zaista dugo trajala. “Znamo da danas svi na mobitelima imaju tisuće fotografija, no nitko više ne izrađuje fotke pa ih tako i rijetko gledamo. Ovo je bila prilika da stvorimo pravu uspomenu koja će trajati, a ne postati samo dio galerije.”, dodala je Katarina.

Osim fotografiranja, za koje je bio zaslužan Filip Čačija iz Record Teama, veliku pomoć u organizaciji pružili su i članovi Goričkog kluba mladih. Galeriju svih fotografija možete pogledati na stranici Goričkog kluba mladih OVDJE.

Objava Dani mladih završili uz humanitarno fotkanje i druženje s četveronožnim prijateljima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.