Prijava

Vaša prijava

TUROPOLJSKO SRCE Dobardan bolji od Cluba 100, skupljeno 40-ak tisuća kuna


Odigran je 2. turnir pod nazivom Turopoljsko srce. Manifestacija prvenstveno humanitarnog karaktera okupila je 12 momčadi. A najbolji je bio sastav Caffe Bar Dobardan koji je u završnom ogledu svladao Club 100. Za pobjednike su nastupili: Miroslav Koprić, Stjepan Sučić, Ivan Antunović, Matija Šulentić, Domagoj Abramović, Hrvoje Jančetić, Siniša Ferenček, Matija Špičić, Damir Bogović i Jurica Mihalj.

Ali, puno važnija je bila aukcija dresova poznatih nogometaša, a sve u svrhu pomoći potrebitima. Prodani su dresovi Luke Modrića, Marcela Brozovića, Domagoja Vide, Andreja Kramarića, Ante Budimira, Kristijana Kahline i Lovrića, Matije Dvornekovića, Iyayija Atiemwena te Nikole More. Skupljeno je približno 40-ak tisuća kuna. Sav prihod od kotizacija, hrane, pića i suvenira te donacija na terenima Panadić sporta također ide u fond za pomoć obiteljima koji su u potrebi te sestrama Rinčić.
Donacije se mogu izvršiti i na račun Udruge Turopoljsko srce
IBAN: HR39 2360000 1102799361
Udruga: Udruga Turopoljsko srce

Goran Klobučarić

Objava TUROPOLJSKO SRCE Dobardan bolji od Cluba 100, skupljeno 40-ak tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.