Prijava

Vaša prijava

GKM poziva: Dođite k nama, igrajte se s nama!


Nakon jedva dočekanog završetka siječnja, Gorički klub mladih i u veljači je odlučio krenuti punim gasom! “Osim različitih inovacija u klubu, novih evenata, kroz cijelu godinu mlade građane Velike Gorice, ali i sve one koji se tako osjećaju, očekuje velik broj zanimljivih događanja”, poručuju iz GKM-a, a evo što su pripremili:

Već od danas, pa onda svakog drugog petka, svi zainteresirani mogu doći u klub (Dom kulture Galženica, 2. kat) na Game night i igrati Playstation 4. “S obzirom na to da je već ustaljena tradicija da se petkom nešto mora raditi (npr. ići van) mi smo odlučili i mlađima
omogućiti opciju da se dobro zabave petkom tako što se na jednom mjestu mogu, zajedno s prijateljima, družiti i igrat na plejki”, kažu u GKM-u.

Na raspolaganju su dva joysticka i nekolika igrica od kojih su čak i FIFA 20 i Crash
Bandicoot, ali vlastita oprema je i više nego poželjna. Početak je od 20 sati.

Nastavljaju i seriju Pub kviza i to od četvrtka, 20.veljače. Ovoga će puta kviz biti baziran na poznavanju filma i filmske industrije. Kviz će se održati u Caffe baru Dobar dan s početkom u 20 sati, a kao i svaki put do sada prijave se šalju na e-mail: gorickiklubmladih@gmail.com. U prijavi je potrebno napisati ime ekipe, ime predstavnika i broj članova, a za one najbolje pripremili su super nagradu- kuglanje u Bowling Clubu za do šest osoba.

 

Objava GKM poziva: Dođite k nama, igrajte se s nama! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.