Prijava

Vaša prijava

VALENTINOVO: Gdje i kako ga provesti u Gorici?


Polovica veljače donosi jedan važan datum, posebno parovima, a to je upravo današnji, 14. veljače kad se obilježava Valentinovo – dan zaljubljenih. Svake godine nailazimo na nove načine proslave ovog dana, ali se poseban fokus stavlja i na ljubav prema sebi, a ne isključivo partneru ili partnerici.

Ljubav koju iskazujemo kroz cijelu godinu svima oko sebe, a i samima sebi, danas možemo slaviti na sva zvona i nekako slatko i posebno uživati u njoj. Iako to možda i nije toliko vidljivo, sve je manji fokus na materijalne poklone, a više smo usmjereni na dobre ljudske i partnerske odnose. Neka danas bude dan kad ćete posebno jako osjećati svu ljubav. Kako biste to zaista i ispunili, donosimo par stvari koje danas možete raditi u Velikoj Gorici i posebno začiniti Valentinovo.

Zabava i ples

foto: Ilustracija

U Oziris baru danas je organizirana posebna Valentinovska večer od 21 sat, a glazbu će puštati DJ Špic. “Pozivamo vas da izvedete svoju bolju polovicu na party povodom Valentinova. DJ Špic svoj će glazbeni mix okrenuti na romantiku, a na Vama je da se opustite i uživate u večeri.”, napisali su na svojoj stranici. Večer nakon toga možete provesti u Clubu 100 gdje će nastupati Marko Gačić i Josip Pukanić Puky. Prije ponoći je ulaz slobodan, a nakon toga je ulaznica 30 kuna.

Kino Gorica

foto: Ilustracija

Kako proslava Valentinova nije isključivo samo za parove, možda odlazak s ekipom u kino uopće nije loša ideja. Tako u 20 sati možete pogledati hrvatski film Zagrebački ekvinocij koji pokazuje priču šestero mladih koji odlučuju iskoristiti proljetnu ravnodnevicu kao izgovor za organizaciju velikog tuluma. “Dvoje će pripremiti stan, dvoje će nabaviti piće, dvoje će nabaviti travu i svi će se prije ponoći naći na tulumu i dočekati proljeće. Ili neće, ovisno o tome kako riješe zapreke na putu na kojem upoznajemo mnoge čari Zagreba, života u Zagrebu i noćnog života u Zagrebu, a likovi upoznaju sami sebe i jedni druge.”, opis je filma. Karta u Kinu Gorica je 23 kune.

Ukusna večera

Da večeras ne biste ostali gladni pobrinuli su se velikogorički restorani. Bistro Babriga, Bistro London i restoran Mon Ami za večeras imaju posebne menije za Valentinovo. U Bistrou Babriga su uključena ukusna jela od govedine, teletine, fazana, a završetak večere je ukusni čokoladni souffle. Cijena menija je 130 kuna, ali je potrebna rezervacija na telefonski broj. Sličnu priču imaju i u Bistrou London gdje također nude poseban meni za Valentinovo po cijeni od 170 kuna za dvije osobe. Poseban meni ima i Mon Ami, s time da, kao i Bistrou London, moći ćete te menije okusiti i sutra, 15. veljače. U Bistro Pizzeriju Ziher možete navratiti na fina jela s menija ili današnje jelo kuhinje – tuna salatu s tjesteninom. Ovisno o tome što vam je više po ukusu, možete skoknuti i do Bistroa Kaktus, Jadran, restorana Dream i ostalih.

 

Objava VALENTINOVO: Gdje i kako ga provesti u Gorici? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.