Prijava

Vaša prijava

U Kinu Gorica od sutra možete pogledati jedan od najboljih filmova godine


Od sutra, 28. veljače, će se u Kinu Gorica početi prikazivati film Parazit. Radi se o filmu koji je pokupio 207 nagrada i 188 nominacija na filmskim festivalima, među njima i 4 glavna Oscara, Zlatna palma iz Cannesa, Zlatni globus….

Film Parazit se opisuje kao drama i komedija za starije od 15 godina, a za režiju je zaslužan Bong Joon Ho. Možda i nije bio toliko poznat u medijima sve dok nije osvojio četiri Oskara i to za  najbolji film, najbolji redatelj, najbolji originalni scenarij te najbolji međunarodni film.

Film prikazuje priču četveročlane obitelj Ki-taeka koja je bliska, ali potpuno nezaposlena, a pred njom je mračna budućnost. Sina Ki-wooa preporučuje njegov prijatelj, student na prestižnom sveučilištu, za dobro plaćeni posao podučavanja te se nada da će tako imati redovite prihode. Sa svim očekivanjima svoje obitelji, Ki-woo odlazi u obiteljski dom na intervju. Stigavši u kuću gospodina Parka, vlasnika globalne IT tvrtke, Ki-woo susreće njegovu suprugu Yeon-kia, lijepu mladu damu. Ali nakon ovog prvog susreta između dviju obitelji, uslijediti će nezaustavljivi niz nezgoda.

Film možete pogledati od 28. veljače do 3. ožujka, a OVDJE pronađite sve termine projekcija.

Objava U Kinu Gorica od sutra možete pogledati jedan od najboljih filmova godine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.